Välkommen till Din färg och stil

Välkommen till Din färg och stil

Gillar du mönster?

Kläder/Trend/AccessoarerPosted by Din färg och stil Mon, April 01, 2019 18:20:42

Gillar du mönster?

Om du är förtjust i mönster så är det nu som butikerna är full av stora, djärva ljusa, glada och dämpade färger. Det finns något för alla!
Ormskinnsmönster, prickar, scarfsmönstrat, geometriskt och blommor är några av de mönster som är helt rätt. Här kommer några tips på hur du kan bära upp säsongens mönstertrend

Från leoparden till ormskinn

Ja, vår kärlek för djurmönstrat tycks aldrig gå över. Denna säsong handlar det om ormskinnsmönstrat. Dess mönster och ofta dämpade färger gör detta till ett utmärkt alternativ om du trivs i mjuka färger, ton i ton.
Välj en basfärg som kompletterar din hudton, det behöver inte vara bara det vanliga grå, gröna eller bruna utbudet.
Bild: Colour me Beautiful

Polkaprickar


Kommer du ihåg den ikoniska bruna och krämfärgade klänningen från Pretty Woman?
Ja, det är tillbaka. På bikini, baddräkter, kjolar och toppar. Under åren har prickarna inom modet åkt upp och ner på statusstegen, för att nu vara ett mönster som man kan komma att kalla klassiskt och tidlöst
Bild:Colour me beautiful

Mönstrad scarf

Mönster drar ögat till sig mer än enfärgat, scarfs är därför ett perfekt sätt att addera färg och mönster om du föredrar en mer enfärgad outfit.Tillhör du de kreativa som gillar att mixa färg och mönster så är det bara att frossa i alla fina kombinationer.
Snyggast blir det om du låter en färg dominera i de olika mönstren.
I vår är det extra trendigt att knyta scarfs i håret som ett diadem eller runt tofsen.
Ta gärna hjälp av hårnålar om den inte vill hålla sig på plats
Bild:Colour me beautiful

Geometriskt

Geometriska mönster är perfekta för att dölja de inte så perfekta bitarna av vår kropp. Raka kroppsformer som rektanglar kommer att älska denna design eftersom den kompletterar med sina mönstrade vinklar. Välj dina färger noga och du kommer att få en vinnare i din garderob under de kommande åren. De med ett färgstarkt utseende som bär klara ,kalla och djupa färger kommer att se fantastiska ut i kontrasterande nyanser, medan andra kommer mer till sin rätt i mjukare ton i ton färgskala.
Bild:Colour me beautiful

BlommorUnder de senaste åren har vi haft blommor.
Nu denna säsong ser vi ljusare bakgrund och något större tryck på blommorna. Blommigt mönster är perfekt för dig med en kurvigare kroppsform.
Anpassa mönstrets storlek efter din skala. Är du nätt så gör sig mindre storlek på blommorna bäst
Bild:Colour me beautiful